Na Tvůj věk jsi skvělý, pořád lepší, než byla já. Četla jsem od Tebe více věcí, jen tak dál.
09.05.2019 15:55:00 | Pétík
Téma i zpracování je krkolomné bez vtipu bez nápadu. Jseš tu nový a možná odhodlaný takto v póze básníka "tvořit" dlouhé roky, proto prosím mě blokni. (A nebo básničku zahoď a začni ZE SEBE, to jistě není tvůj život tyto skřeky.)
30.04.2019 13:21:34 | Karel Koryntka