Anotace: ...
...
už jsem se spálila tolikrát
že mě jedna sirka nezkosí
jako honzu palacha
to byl blbej příměr
promiň honzo
...
nemusíš se bát
jedna sirka za demokracii
druhá za komouše
vždyť je to jedno
pes kterej štěká
nekouše
blbej rým
promiň hynku
...
když teď vypadnu z okna
kdo mě posbírá
jako pomeranče
vypadnu jako ňadra
z podprsenky
a do konce života
si budu olizovat
pupek jako budha
...
absurdní!
...
snad pro tu lásku k vlakům
se podívám jednou
za tetou ivetou
a skřížím cestu
pendolinu
blbej nápad
strojvedoucí pepa
zjistí až v depu
že se někdo hlásil
dobrovolně
k tabuli
...
poslední večeře
...
vždycky se najde nějakej
zku*venej jidáš
kterej tě zradí
...
ale to nezjistíš
dokud se nespálíš
jen předtím
musíš škrtnout
aspoň jednou sirkou
abys zjistil
jak to hoří
nebo jak moc blbej
příměr k životu je
myslet na smrt
...
což vo to
já na ni myslím
jenom v dobrým
a ona kolem mě
mlsně obchází
jak pes okolo
lednice
...
ale copak je tohleto
život
Jasmin!!!!! tolik jsem se na Tebe těšila!!! moc se mi líbí...jsi prostě skvělá! **ST**
01.05.2019 20:53:25 | Anděl
Anděli, moc děkuji! :-) Tvé milé komentáře mě vždycky potěší :-)
01.05.2019 21:10:48 | Jasmin de Paris
Pěkná poetická štanglička.
01.05.2019 20:45:31 | šerý
Děkuji, Šerý, jsi zlato :-) Hlavně, nekonečně upřímná štanglička :-)
01.05.2019 20:52:50 | Jasmin de Paris