Vidíš to letadlo, co k obzoru stoupá…
Mohli jsme všemu uletět
Kdybys nebyla tak hloupá
Letět někam za sluncem
Nachytat jeho sílu
Zatím co se vzdaluje
Ztrácím v nás trochu víru
Vidíš tu loď, co se v dálce houpá…
Mohli jsme s ní plout za obzor
Kdybys nebyla tak hloupá
Pak u ostrova zakotvit
Nahodit do moře sítě
Trochu štěstí si nalovit
A mít radost jako dítě
Vidíš ten temný mrak
Tam…
Kde se jindy slunce koupá…
Zmoknem, už je to tak
Proto že jsi hloupá…