Zpověď Alkoholika

Zpověď Alkoholika

Anotace: dneska jsem viděl chlápka...vypadla fuck mile jen byl hrozně vožralej..tak sem za něj napsal co má možná semtam na srdci

Jsem otrokem svých slabostí..
Už mě serou!!!!
(promiňte..mám starosti..)
A proto se mi z nedbalosti do úst
vulgarismy derou..

Na kříž semnou!!
Jen ať si pikám…
I když mám duši jemnou
Pomalu si zvykám..

Na válku co jsem prohrál
Já bojoval..teď tápu...tonu..
tu hru dávno už jsem dohrál
a z výsledku...sám.. stonu

Jsem otrokem svých slabostí
tak kaju se a klečím
Modlitbu plnou radosti
Zpíváme denně v ústavu
kde se nýčko léčím..
Autor Litle D, 28.02.2007
Přečteno 632x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

každej má nějaký slabosti, záleží jestli se jima nechá pohltit,

28.02.2007 21:45:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel