No,neblbni.S takovou do zahrádky nepříjdeš. Jsi zvaný.Těším se.
Ps-Dík za verše.Oceňuji pohotovost.
02.03.2007 13:27:00 | s.e.n
Dokonalý konec... s pointou, povedenou, na ovocnym stromě. To je samo o sobě taky netradiční, ovoce má nést zdraví... hezký paradox.
28.02.2007 17:23:00 | Julie Park Rock