nezapomenutelná měna psích pohledů
kdo z nás je v kleci?
kdo z nás je nevinný?
proč leštit zrcadlo?
když kulový blesk
hýřil nadšením
prsty si ve vášni mačkala peřiny
zůstalo odestláno
mezi prsy omítka
z fresek o pohodných
konec světa se pořád blíží
slůvkem dokonáno
amen
09.05.2019 16:55:09 | Philogyny
Zrcadlo neleštím, to jedno,
píši si na něj rtěnkou vzkazy pro sebe,
to když sebe přestávám vidět.:-)
06.05.2019 11:59:53 | Dreamy