L+A
Ztratil jsi možnost dalšího kroku úskokem do příběhu
Který jsi mohl jen číst
Ale ne psát
L+A patří k sobě
I když ne sobě
Nejistá období mi rezonují v hrudi
Stejně jako potřeba uzavřít otevřené konce
Patřící všem fatalistům
Pisatelům románů o čtyřech dějství
Bořičům mostů s dynamitem
I uklízečům stolů do čista
Strachy sžírající duši
Ochromení mozku
Všechno kvůli citům
Které vyvolává chtění lidského tepla v prázdných dlaních
Touha po dálkách
Co voní po mechu tabáku a agarovém dřevě
Touha po mracích zapíchnutými na špičce prstu
Ruce spojené v kříži jako okovy
Poutající strach
Pod úrovní pasu
Jen ruce nezapomenout rozpřáhnout
K vypuštění všech ochraňovaných strachů
Do světa
Bez doprovodu
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, CoT
Komentáře (2)
Komentujících (2)