až máma udělá chlupatý knedlíky
táta škrtne v kamnech
a všichni se sejdeme
na kanapi u televize
bude zase dobře
-
ale proč mě v květnu
zajímá leden?
proč hrabu v krabicích
a šeptám u hrobů?
když okna jsou zatlučená
a krajina dětství
je už dávno zahrabaná v hlíně