Anotace: tekoucí písky :-)
:) ten konec buď utáhni nebo povol. Líbí se mi tvoje asociace, vždycky to někam vede ... jen prostě laciné rýmy jsou laciné - vázaný není zadarmo :)))
08.05.2019 10:30:23 | Ragnell
Sloky jsou nesrozumitelné, divně vždy napůl frázovité, napůl divoké. Jako kdyby básník nuceně poeticky "najížděl" a vzápětí upřímně nasraný odpadal. Svým způsobem je to pochopitelné, neboť tudy cesta nevede. Je třeba se vyjádřit upřímně vlastními slovy, normálně slušně vhodně. Slova se pak sama chytnou a není třeba na ně plivat, na slova ani lidi.
08.05.2019 07:02:12 | Karel Koryntka