Návrat
Anotace: ... nevstoupíš dvakrát do jedné řeky...
Dávno dohořel oheň
který jsem zapálila na počest
objevení romantiky
Ten den
kdy vítr
rozmetal popel z jeho ohniště
jsem pochopila
Dálku
V nekonečném sledu událostí
přichází výprodej Lásky
Znovu čichám k polednímu žáru
uprostřed Cest
Znovu cítím na ramenou tu Tíhu
Sbírám úlomky Snů
které hledám očima
jež vyrážejí dech Slunci
… a okřídlené srdce se znovu učí dýchat
Komentáře (4)
Komentujících (3)