Duch-tichý hlas
Anotace: ještě jednou vkládám. moje oblíbená
volám na tebe z hůry
udělal jsem si čas
testuji si tvou vůli
já jsem tvůj tichý hlas
neskrývej svůj úžas
buď za mě prosím rád
jsem jak zlatavý vlas
se mnou budeš mlád
co ti však nabízím
proč si tě volám?
tvou mysl probouzím
ruku ti podám
byl jsem tady vždy
tak trochu zakuklen
svírám své pracky
tiše a nerušen
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, vlnka, šerý
Komentáře (0)