probouzím se ze snů
když slunce už
vylepšuje den
mezi mraky prosvítá
k sobě jsem milý
protože rád jsem
ve svých toulkách
neslibuji zázraky
ale jeden si přát smím
ze srdce si přeji
ať šťastný je
kdo rád má
sebe nebe a sny
může číst ten sen co
něco znamená splní se dnes chci
mít hlavu vzhůru
nebát se když slunce je hřejivý kruh
další zázrak
co vychází od někud
z tajemna a dělá úsměv všem