Když zamyslím se kolikrát
musím se tomu začít smát
jak naivní jsem holka já
mužského světa neznalá
Ten mužský svět je jinačí
stačí si přečíst pár básní
za tvrdými slovy schovaní
mámini kluci tak něžní
To ženský svět je jinačí
stačí si přečíst pár básní
za slovy lásky schovaný
je jejich pohled reálný
…
Jak rozdílné je pohlaví
to básničky nám napoví
Řekl bych také kluci zaostalí a ženy lakomé. Z textů je patrné leccos, hlavně jak nás internet deformuje - ta jalová nadprodukce! Básnička je v závěru už plynulá. ("skovaní" asi nejde)
12.05.2019 07:55:05 | Karel Koryntka