obdivujeme sochy
obrazy
před nehybností člověka utíkáme
leckdy ji ani nevidíme
vrcholem stvořeného měl být člověk
stoupáme výš a výš
květů pod nohama si nevšímaje
lhostejníme
překřikujeme se jeden přes druhého
narážejíc do sebe sluchátky na uších
zvony oznamují
smrt smrt smrt
vyděšené oči se poprvé ptají
čí
nejsem si jist,jestli měl být vrchol pyramidy člověk...
no a květy někdo ctí :-)
smrt je jen spánek,pro toho co věří...
28.05.2019 20:01:21 | Danger
zřejmě ne ... děkuji.z ... nebo jsme ještě nedorostli v jeho podobu ... úsměv.z.
06.06.2019 21:37:35 | zdenka
nedávno jsem se ocitl v jednom lapidáriu ctností a neřestí...a nebyl si moc jistý co je lepší...
20.05.2019 14:42:52 | enigman