Anotace: inspirováno knihou Stanislawa Lema téhož jména
Nevím jak moc je to inspirované. Zdá se mi, že se tam noří 2.motiv ve smyslu dokonale dostat košem. Ten je živý a hodí se rozvinout takto metafyzicky až do komična. Samotné to jinak vyzní pouze striktně abstraktně, jako linkovaný papír.
13.05.2019 13:41:07 | Karel Koryntka