Chci
Anotace: Dlouhý půst nepůsobí těšení ale destrukci
Dovol mi se s tebou smát
dovádět a taky hrát
Položit na oltář oběť
užít si a kašlat na zpověď
Jít po cestách těla
rukama tak jaks chtěla
Dechem zahřívat tajemství
do ucha šeptat ti poselství
Hodinám se zase divit
duši cukrem citu živit
Dovol mi se s tebou líbat
natírat tě olejem a taky se dívat
Vést po tmě do rána debaty
všechno v souznění chápati.
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, vlnka, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)