Kurva láska
Láska je kurva
..
Sestro má ...
Točí se v duze jak šílená
směje se i když prší
nezná NE
Má od štěstí rudé uši..
ty pokousané...
Láska je kurva
Sestro..
.střez se jí...
Než ti duši chytne a nevrátí
Než pod jabloní ti zavoní
pak dupne a nalomí ...
Láska je kurva
Co jen bere
Za srdce básně rozdává ...
Když pak sedíš
ve tmě sama...
Ona mlčí a vyhrává ...
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, Marten, m.n. - čas od času, J.Karasová, pendejo Noise
Komentáře (6)
Komentujících (4)