Anotace: Nemyslím archanděle, serafíny . . . máme tu strážce našich životů a osoby co jsou naše světlo
Schovaní za křídly
scházejí dolů potají
ti kdo je zahlédli
jako sníh roztají
Přináší pomoc i odplatu
vedou nás po cestě
Odlehčí váhu nákladu
co vláčíme si po světě
Nevidíš je ale oni tu jsou
pomáhají i trestají
když sudičky nám lžou