~~~*~~~
Mít postel s nebesy
jak někde na zámku
pošlu ti můj milý
dnes večer pozvánku,
postel je široká
jak mořská hladina
a trochu houpavá,
tam se to usíná.
Polštářek pod ouškem
začíná vyprávět
co se v té posteli
...já vím...
co se v té posteli
může teď provádět.
Polštářek pod ouškem
zahrozí ty,ty,ty
na co ty hlavičky
milenců nemyslí.
Vždyť už je tma tmoucí
"dobrou noc" přeji
a ať vás duchýnky
celou noc hřejí.
Pak se ten polštářek
raději nedíval
oči zavřel na knoflíky
jen tak se usmíval.
~~~*~~~