když nemám co "říct" asi by bylo vhodnější, to se člověk nejvíc holedbá..
básnička s dobrými výrazy, které se nedostaly příležitost sloužit nějaké myšlence
15.05.2019 06:44:50 | Karel Koryntka
Kdepak bude tam když nemám co číst.
Mé výrazy mají původ právě v myšlenkách.
Pro někoho zůstanou myšlenky skryté .
Tak to má být, takový je záměr.
Přeji krásný den.
15.05.2019 09:45:21 | Avola
Opět tady K.K dokazuje že nic nedokazuje ;) výbornej text tohle
15.05.2019 18:42:03 | xoxoxo