Laponsko
Upřednostňuji pochod na lyžích
před resortem s beach, se společnicí
slunci se vyhýbám, v tlakových nížích
randit jdu s Medusou, pak s Polednicí
a ještě s Hydrou, zpěv Sirén slýchám
nejradši z muziky, na vkus já dám
hezky si do karet trumf zamíchám
nejkrásnější ze všech, bílou Madam
z hradeb pod půlnočním úplňkem, z říms..
iluzorní ženy zavál děd Mráz
třpytí se pláň, říká - úsměv jak číz
na rtech měj přimrzlý, jdi dál, zlom vaz!
Přečteno 208x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Iva Husárková, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (3)