Anotace: ✒---
láska zablácená přetvářkou
tiká v ozubeném kole
a smích za hnojem důvěry
mé malosti nepřidá
"podělanej živote
je mi z tebe na blití"
Hledám rým na "je mi na blití", ale nemůžu ho najíti...:-)
16.05.2019 16:02:29 | Marten
Je možné vyložit kdo je ta "odevzdaná"? prosím..
16.05.2019 07:49:42 | Karel Koryntka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?