Ještě teď mám na šíji tvou vůni
A okno do pokoje vpouští jen málo světla
Ještě teď cítím v podbřišku
ďábelské zatleskání
erotiky včerejší
noci
A nemůžu spát
Karle
Protože tato chvíle
se už nebude
opakovat
Anebo naopak
už nikdy nepřestaneme
tleskat nevěrám
v lepší zítřky
a ráno
si budeme
kondenzovat
v náručí
jako rosa
na trávníku