Život je snadný
Anotace: "Living is easy with eyes closed" John Lennon
Život je snadný s očim zavřenýma.
Život je snadný, když všechno dřímá.
Život je snadný, když svůj stín máš za sebou.
Život je snadný, když tě slova nezebou.
Život je snadný s očima zavřenýma.
Život je snadný, když už není zima.
Život je snadný, když tě srdce může hřát.
Život je snadný, když můžeš pokřát.
Život je snadný s očima zavřenýma.
Život je snadný, když oheń ještě dýmá.
Život je snadný, když tě úsměv nepálí.
Život je snadný, jen když koukáš na něj z povzdálí!
Život je snadný s očima zavřenýma...
Komentáře (1)
Komentujících (1)