Sám
Anotace: nějak chybí vášeň a ruce už mi nestčí
Usínám sám a opíjím se sny
v noci ruka pátrá po prázdné posteli
až ráno úspěšné je hledání
Škoda že nejsi malá a nebojíš se tmy
pevněji by jsme se sevřeli
nic tomu přeci nebrání
Kapesníčky vedle lože
kde ty ne-bylas
a já nemám rýmu ani nepláču
Tak moc by jsem chtěl Tě ach bože
kdyby tak touha trošku ubyla
tohle si asi odskáču
Komentáře (2)
Komentujících (2)