Hlavně jí neříkej že má "skráň" to by asi čuměla. Tím chci říct že přirozené vyjadřování (adekvátně k hrdinovi) je vždycky vhodnější.
Básnička je jinak pěkně jednoduše sdílná. Jen poněkud pochybuju o poněkud neodpovědném laciném přístupu, jakým o dívkách klábosí kámoši u piva, který člověka spíš zavádí. Nejpatrnější u té "červené stezky" tam se ti podařil super nevkus primitiva. K princezně naopak patří kavalíř, rytíř hrdina.
17.05.2019 08:40:29 | Karel Koryntka