~❉~
Ještě že vás, modrásci,
ještě že vás mám,
šedý den se rozsvětlí,
když tu čítávám.
Do téhleté oázy,
když mě nesnáz provází
ráda chodívám.
A když se slunce rozsvítí
dojdu si sem pro kvítí
vašich slůvek v básních
kterými jste krásní.
Chtěla bych vám říci díky
za básničky, za veršíky,
a za možnost vypsat svoje
štěstíčka i nepokoje.
Hned je lépe člověku,
ať radost má, či do breku,
když nachází souznění
v reálu i ve snění.
~❉~