Tady na Literu jsi mezi pěvci a i nějaký ten slavíček se najde, tak piš, piš, piš :-)
19.05.2019 09:37:17 | vlnka
Kdepak daleko, pokud se snažíš psát poezii, jsem tady vždy blízko. Název je tentokrát výborný. Takhle přesně má vypadat název a vidíš jak lehce a suverénně jsi ho našla. Text je spíš nějak rozlétaný, neučesaný, leckde s neexistujícími slovy (s tím ještě počkej). Významy používej pokud možno správně. Například "avšak, však" má vyjadřovat rozpor, problém, zápletku. Máš to tam 2x chybně.
Básnička je celkově přesto zajímavá a působí mile dětsky.
19.05.2019 07:28:21 | Karel Koryntka