Anotace: a podbarvení prostřednictvím MUSE https://www.youtube.com/watch?v=NnsFzcmghRU
"Obrať se do světla!"
Zařvala na mě Bible v koutě
a strhla ze sebe svý šaty
až jí pod kůží
v Moravských Králíkách
skoro na hranici s Polskem
prosvítala všechna boží přikázání
Nesesmilníš
Nepokradeš
.
.
.
A pak křičela
Ještě!
A venku pršelo
Jako pršelo v nás
milion vzdechů
...Hodinu předtím...
U barovýho pultu
si strčila prst
skoro až do krku
aby z něj svlékla
zlatý snubní prstýnek
co zašuměl v Krvi Kristově
(čti červené víno)
Můžeš svým milencům
říkat jak seš hříšná a zvrácená
ale tvoje nevinnost
je jenom má!