Anotace: ..
kouzelníčku, proč tolik smutku a bolesti?
nechceš se stavit na kus řeči?
03.03.2007 19:52:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Mám chuť rozprostřít
nad motýlem své dlaně...
chránit před kapkami
jeho křehkost,
barvy...
Mám chuť poprosit mrak
ať jde kousek dál,
slunce paprsek pak,
aby rozehřál
jeho zkřehlé tělo,
dal mu úsměv malý...
Mám chuť jeho duši
obyčejně
hladit...
:o)
02.03.2007 15:44:00 | Cecilka