Anotace: pro moji ženušku...
Hmm...březen je na takové počítání naprosto ideální...co nezazdíš,protože jsi nenašel v zákoně skulinku, to státu odvedeš....ale máš alespoň čisté svědomí....
I když občas mě napadá...sakra, co s ním...
18.03.2007 15:21:00 | Lorraine
... NIC SI Z TOHO NEDĚLEJ ....... jsme dva ..
jsem kasička pro mou exmanželku, ... pro mé děti legitimní, ... i levobočky, ... pro milenky minulé, .... přítomné, ...
... a velmi pravděpodobně i budoucí ...
a to nemluvim o poplatcích, doplatcích ... daních, ..odvodech, ... přívodech , .... a záchodech ...
kde nakonec tak jako tak výsledky mé práce končí ...
... ale nelituji, sponzoruji střed, ...většiny, ... i menšiny a
utrčitě se tak jako ty dostanu do nebe ... :-))
14.03.2007 01:25:00 | HarryHH
Hele, brouku, si drzej. Básnicky dobrý, má to nápad, ale u nás to takhle nefunguje. :-)))
01.03.2007 09:43:00 | Mirčaa