Anotace: čekáním nic nezískáš
Tys opravdu zkusila odstranit fráze jak jsme říkali? Obrazy jsou dějovější, přiléhavější. Říct "zlatá zář slunce pohasla" a říct "tvoje slunce málo hřeje" je rozdíl - to druhé je řekněme "polofráze" ale je to jistě lepší. Ve 4.sloce máme i jakýsi filozofický pokus vyburcovat hrdinku (asi z marného snění) k životu. Pak "milé pranice" - to už je poezie, aspoň jeden vlastní obraz vyšel. Nazvat možná přímo tvou přezdívkou.
23.05.2019 07:37:04 | Karel Koryntka