Anotace: Když člověk slyší v rádiu písničku s úplně hloupou melodií ve sloce a skoro tejden si jí brouká a pamatuje si z textu jen... si si si si... To je fakt na palici. Tak sem si jen tak průběžně zapisoval co mě na tu melodii zrovna napadlo...
Měsíci...
Si si si si
vždycky zván
když jdu spát
snům mým dáváš jména
V nich obklopen dívkami
jsem pokaždé nejmíň třema
Tak, prosím sviť
a pověz, dnes je to která?
Ta zrzavá, maličká, blond
Klára či Kateřina...
Óóojeé...
Je je je je
Jedna jen vždycky zná
zná všechny moje chyby
Jsem bez šancí ji přesvědčit
prostě nedá na mé sliby
Že změním se zítra hned
a že lepší budu
Jen zvedne prst...
Ne ne ne ne...
Teď už vím že i ve snu
můžu si nabít hubu...
Óóojeé...
Ta ta ta ta
druhá je víla víl
o který se nám všem
tak často zdává
Je rozverná, náročná, noblesní
zkrátka pravá dáma
Když však odchází
vezme si vše
a ještě ti přitom mává...
Prázdnej byt si zas sám
Láska?
Jo i to se stává
Óóojeé...
Tře tře tře-tí
Ta je klíč uvidíš
lék na všechny špatné vztahy
Hned poprvé
jak jí políbíš
kašleš na dobré mravy
Chceš být jen s ní
je přesně ten kousek tvýho nebe
co chceš mít nad hlavou
když řekne miluju jen tebe...
Óóojeé...
Tak tak
Sviť prosím dál
Nech mě zdát ty sny košilaté
Já budu spát
Tak rád
na tváři úsměv svatej
Pak ráno si dám
ten svůj šálek vrchovatej
Spálím si rty...
a zas vyrazím
makat jak mourovatej....
Óóojeé...
Měsíci, si si si si...