Za humny

Za humny

Na malém plácku se kaluže dělají

Dneska si děti za humny nehraji

Zítra však, až bude slunko zas hřát

Na slepou bábu budou si hrát.

Autor tomáš0912, 23.05.2019
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel