Anotace: ..
Text není odbytý, je správně sestavený do slok, i tečky, čárky a velký písmena jsou dobře. Text působí jako básnička. Zdůrazňuji JAKO básnička. U takového motivu je póza zvlášť patrná. Modlitba = intimní přání, ne odkoukané titulky z webu apod.
Chceš-li zkus to znova avšak pojď pěkně upřímně do sebe, co si opravdu přeješ? Jaký vlastně jsi? Tak by mohla vzniknout básnička.
24.05.2019 11:36:10 | Karel Koryntka