Nechtěné pocity
Anotace: O některých vím že jsou zbytečnéa stejně mrchy trápí než se jich zbavím
Otravné bzučení hmyzu nad svící
jak myšlennka nechtěná
vtírá se a tupě zní
Tužka slovi mluvicí
bývá méně zmatená
nakreslí slova o nich sníš
Rozumem v koncích nez pomoci
lapený příběh v pasti snů
vrací se a sůl je v ráně
Plazi loví neomylně bez emocí
návod na srdce stále čtu
bez výsledku však odhodlaně
Vím dobře o zkresleném významu
přesto pocit divný vyklíčí
než najdu způsob jak jej zahubit
Pocity některé z černého seznamu
zvládám a mám v píči
nechci už víc ustoupit
Komentáře (0)