Anotace: ...
I tytoužíš být občas samapo okraj domů
před upotřebením zatřeste!přesně dle návoduneužbrndnout ani kapku
svléci se po kostruzemřít tak akorátaby o tom nemluviliupoutáváme se sliby o nichž vímeže je nikdo z nás nedodrží
...zemřít tak akorát...
27.05.2019 18:03:20 | Philogyny
...bez záložky...:)
30.05.2019 12:37:15 | Jort
Líbí se mi :-)
27.05.2019 14:15:11 | vlnka
Každý se slibem na míru. Parádní verše.
27.05.2019 12:08:06 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?