teda jak jinak, než že povedené. Tahle básnička mi na infu nějak utekla ale s nadšením jsem si ji přečetla tady. Supr, pěkné ale to ty víš :)
06.04.2007 15:39:00 | Renendaen
kde furt chodíš na ty draky?:)) ale vlastně proč ne, jen tak dál, má to něco do sebe:)
02.03.2007 21:10:00 | paranoidandroid
křídla dávají svobodu...
Kometa je naděje...naděje, že když mohou mít ocas hvězdy, spatříme jednou člověka s křídly...ANDĚLA...
třeba se tím andělem jednou staneš ty:-)jinak hezký, ale chtělo by tam dodat trochu šťávy...teda neber to osobně- já sice radím ale u mě skutek utek:)
02.03.2007 20:46:00 | Lucyane
Neboj, ještě neumírám, ještě nepřišel můj čas. =O) Je tu příliš mnoho draků a jiných bytostí, kterým bych svou smrtí příliš ublížila =O) a to já nechci
02.03.2007 18:56:00 | Elvien
Krásný a smutný! Jen mávej, mávej křídly, vzlétni, ale PROSÍM neumírej!!! :o)))
02.03.2007 17:36:00 | Hannazka