Anotace: Věnováno Karlu K.
no dobrý..ale kritikama a radama našeho Ústředního Nadrozouma se nikterak nenechej inspirovat-natož ovlivňovat..
s úctou Frr :-D*
29.05.2019 14:01:55 | Frr
Jo, pro mnohé autory je konfrontace s kritikou vlastně jedinou reálnou situací v příběhu jejich díla - a také jedinou inspirací.
29.05.2019 10:21:07 | Karel Koryntka