PRAOTEC CHRONOS A PRAMÁTI GAIA
Umírající přísný Čas
Se zestárlou manželkou Dálkou
Myslí na dceru Rychlost
A vnuka Zrychlení
Ten se ženou Hmotou
S Hmotností
Má pouťového siláka
Který se po požehnání Dálky
Oženil s kněžkou neměnnosti
S Energií
Ze které se po svatbě
Vyklubala Práce
Čas jí nemůže vystát
Když je vydědil
Zůstaly u tchána Výkonu
Silák poznal nové příbuzné
Tchyni Bolest
Její matku Smrt
Která chodila s Časem do tanečních
I neteř Lásku
A synovce Světlo
Malé děti
Ve stavu rajské nevinnosti
Díval jsem se
Na pradědy a prabáby
Viděl své genetické předpoklady
Díky Hmotnosti
Stojím pevně na zemi
Ale mám sklony k obezitě
Po tetě
Mívám návaly horkosti
Ale netrpím teplotami
Po strýci mám fobii z molů
Bývám často na mol
Potom zpívám v moll
A někdy padám z mola
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, danielsoft
Komentáře (2)
Komentujících (2)