víte jak chodili na záchod
ruský vojáci
u nás na zámku
z kterýho si udělali kasárna?
vystrčili prdel z vokna
a všude kolem
tupohlavej bolševik
s poruchou myšlení
veden k obecné nesnášenlivosti
v klidu
dál zvrhle týral a devastoval
mozkové tkáně ostatním
jako choroboplodné klíště
bylo jich naštěstí cca 10 miliónů vyhubeno (šlechetnými německými vojáky kteří nesrali z oken)
31.05.2019 06:55:21 | Karel Koryntka
Tupá hlava a ostrá sekyra nadělá jen "slušnou paseku..." napadlo mi.
Pěkná upomínka na J. Stránského.
30.05.2019 23:18:12 | šerý