neptej se furt kam to vede
jednou to skončí
-
jdeme blbě
né to oni
-
hlavně, že už to víš
zaboudili jste
a jste tady zbytečně
-
jdou bez řečí
ze zvyku
-
všechno se děje
jinak nic
-
kouká jinam
jaké je to asi Tam
a co bude příště
fakt myslíš "čtenář" že bude tohle všechno dělat?
no to jistě..
02.06.2019 12:36:29 | Karel Koryntka
ty jsi příteli nyní zase trochu ve fázi přetahování čtenáře palicí, ale nevadí jistě to "jednou skončí a něco bude příště" (soudím z toho že ty nedojedky jsou přes všechno stále dobře nazvané)
02.06.2019 07:40:40 | Karel Koryntka
lépe bych to nenazval"nedojedky"
je to možná šest aforismů
v každém nedojedku
je kus filosofie
a čtenář si dosadí
to své
někdo pozná sám sebe
někomu se připomene
hláška od souseda
a někdo tam neuvidí
vůbec nic
a počká
co bude
příště
02.06.2019 10:36:27 | Yry