1.
Podívej - venku padá déšť1113
nehledej - mě už nenajdeš
jsem sucho vprotřed kaluží
jsem modrá, co kvete na růžích
2.
Vždyť víš - že nebe nestárne
teď jsem jen tělo bezvládne
jsem obálkou od duše
jsem šíp, co vkládáš do kuše
Rf:
Já jsem pampeliškou
na dně oceánu
budu všude jen
tady nezůstanu
já jsem černá v bílé
jsem jen smutkem v ráji
jsem jen suchý déšť
3.
Podívej - venku padá sníh
nahlédni - do těch starých knih
zjistíš čím byla duše má
snad mrtvá a nebo vězněná
Rf:
Ale teď jsem pampeliškou
na dně oceánu
budu všude jen
tady nezůstanu
já jsem černá v bílé
jsem jen smutkem v ráji
já jsem suchý déšť