Anotace: Je důležité abys hned ráno věděla jak moc to mám
Svazuji slovíčka paprskem z nebe
po ránu bych lásečko potěšil tebe.
Sny jako ptáci jsou
zazpívají a zase odlétnou
Co zůstává jsi Ty a já
vzkaz lásečce až se vyhajá
Jistota je v tom co v sobě mám
to všechno lásko jen tobě dám