Trblietavé siete,
myseľ v nich zapletená,
uvoľnená
z reťazí každodenna.
Viem. Sú nebezpečné.
Omámia zmysly-
chute, vône, farby, dotyky
presne také, aké ich chcem mať.
Čo ak ma zláka
dokonalosť tohto sveta?
Odmietnem znovu pocítiť
pichľavú spŕšku
ihličiek reality.
Ty zostaneš sám.
Nie!
Nasleduj ma.
Spolu sa necháme zamotať
do tých sietí
ešte pevnejšie,
budeme sa opíjať
omamným vínom
fantázie...