Božské stvoření
Anotace: Tak trochu nadsázka a možná i pravda o nás o ženách
Bosá noha travou kráčeje, stírá poslední raní rosu.
Srdce ženy okřeje ,když dostane první i poslední pusu.
Však otázkou je vkusu, zda bude muž lehce v plusu ,za to jež vykonal.
Složité je srdce ženino, nestačí vlastniti věno.
Muž musí oplývat charismem , však nespleťme si to s narcismem.
Musí mít úsměv líbezný, zub, krásný, čistý, precizní.
Oči plné jiskřiček, né ale pro mnoho dámiček.
Hlásek jak říkajíc medoví, ten o mnohém ženě vypoví.
Postoj silného valacha, osobnosti Jana Palacha a opak trpaslíka vzrůstem,.
Třeba oplývat dobrým gustem, ať v šatu či v kuchyni, důležité to pro tchýni..
Třeba je nositi ženu na rukou, však není to k úspěchu zárukou a přeci k dobru to jest.
Tvrdý má chleba muž který po ženě touží, neb ona ráda kolem všeho krouží a dokolečka zas a zas, je lehké zlomiti si vaz.
Milión problémů a chybiček vidí, že je taková vůbec se nestydí a ráda tvrdí, že tomu tak není.
Vypadá křehká, milá a osamocená. Uvnitř však nosí velkého démona
Je to boj veliký ale vyhráti se dá, když ona se rozhodne, vážně pak myslí "navždy MY DVA".
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
Komentáře (7)
Komentujících (4)