Stojí na prahu
v punčochách
s úsměvem
a kufříkem v ruce
Vítej, krásko
Sklenku vína?
a pak druhou
dva něžní
Polibek a pak druhý
(Repetice al Coda)
Triko dolů, džíny taky
Ukaž kozy
Ty bys šoustal!
Račte dámo
Nemůžeš spát
a ty taky ne
hlaď mě a líbej
pořád
A tady taky
Zase rok máš na co vzpomínat
Chceš ho
Chceš ho vidět
Chceš ho líbat
Chceš ho hladit
Kojit jeho dítě
Pořád
Pořád!
na!
to!
zapomínáš!
Tady jsi jen turistka
Za rok
Za rok
to zase přejde
Možná