už dávno neposlouchám
svojí zbytečnost
a potají kradu a vyzobávám
rozdrobenej život v ulicích
i ten
kterej se dá někdy těžko pochopit
-
jde mi o pocit obyčejnýho života
poslechnout bolestnou pravdu
naklepat řízky
a přežít
to umělecké "uplatňování" poznání, které už se jednou stalo, je ošemetné
snadno zase z něj vykvete nová (malinká drobná) faleš
jako když člověk o sobě říká já jsem skromný obyčejný skromný skromný obyčejný skromný
06.06.2019 09:30:35 | Karel Koryntka
Zase ta personifikace. Znám jednoho básníka. Píše skvěle a žije jako dobytek. A pokud jde o mě, co je komu do toho. Ale Tobě to prozradim.
Já jsem tak skromnej, až to není hezký.;-)
06.06.2019 13:42:17 | Yry