Obsahově tu shledávám ještě fráze, i když poměrně vyvážené. Asi to moc práce nedalo, takovouto pohledávku sestavit. Ona je to zřejmě dívka smyšlená, očekávaná ideální že? Tak se nabízela skutečná pointa o snílkovi, jemuž fiktivní láska vždycky uletí. A právě PROTO mu nutně uteče že ideální neexistuje, jen mnoho živých dívek. (To by byla bomba viď. Nejen ze svých citů upustit, ale okořenit básničku i rozumnou myšlenku.)
07.06.2019 08:16:04 | Karel Koryntka
Mýlíte se, ale pokus dobrý. Tato básnička je o existující dívce. A to s tím odletem má znamenat neúspěch.
08.06.2019 10:34:48 | Neznámý student
to je líbezné...
06.06.2019 22:41:06 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA