Pravda
Anotace: Tak to má většina a měl jsem i já, srdce nikdy nebolela a baral jsem co život mi dá.
Nejsem posel ani meiáš
jsem anomálie tvých dní
Přede mnou holka se neschováš
nebudeš první ani poslední
Empatie nahraná padá k podlaze
ve stejný čas jako mé kalhoty
Další cíl dosažen na dráze
budeš miláčku právě ty
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)